Over mij

cropped-img_54982.jpg

 

Van kinds af aan ben ik geboeid door mensen: hun drijfveren, hun dromen, hun wegen over berg en dal.

In 1991 studeerde ik af als Licentiaat Rechten en ik vond al snel de weg naar de wereld van Human Resources. Ik ben deze keuze steeds trouw gebleven en na zowat 25 jaar voelt het nog steeds aan als mijn natuurlijke habitat.

Binnen HR ligt mijn focus vooral op Talent Management in de ruime zin: rekrutering, loopbaanevolutie, functies, competenties, evaluatiebeheer. Ik hou ervan een vertrouwensband op te bouwen met medewerkers en/of hun leidinggevende en het liefst sla ik een brug tussen beiden.

In 2014 was ik zelf aan herbronning toe en ik heb toen een aantal keuzes gemaakt. Ik ben zelfstandig HR Consultant geworden. Als freelancer zet ik nu mijn HR ervaring in om bedrijven te ondersteunen via tijdelijke HR missies en volgens een statuut dat me de nodige ruimte biedt. Daarnaast ben ik opleidingen gaan volgen en ben ik gecertificeerd als Loopbaancoach en als Stress en Burnout coach. Ik begeleid particulieren en bedrijven die vragen hebben rond loopbaan of rond stress en burnout. Dit kan thuis in mijn privépraktijk ofwel in de werkomgeving. Cliënten waarderen me om mijn integriteit, discretie en zin voor kwaliteit. Ik benader cliënten vanuit een niet beoordelende houding en ik stuur met zachtheid.

Ik kan mijn ruime ervaring met de HR wereld en met de bedrijfswereld inzetten alsook specifieke tools en methodes rond Loopbaanbegeleiding en Stress & burnout coaching. Tot slot leg ik ook mijn levenservaring in de schaal. Hiervoor kan ik eindeloos putten uit een boeiend gezinsleven als echtgenote en als moeder van drie jongvolwassen kinderen.

 

 

 

 

 

Advertentie